Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Ισλάμ, ο κυριότερος εχθρός

ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑ!

Ο κυριότερος εχθρός της πολιτισμένης Δύσης αυτήν τη στιγμή, στην οποία φιλοδοξεί να περιλαμβάνεται και η Ελλάς, είναι το Ισλάμ.
Σε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στο Ισλάμ όσοι πλήττουν τους τρομοκράτες λειτουργούν δυνητικά υπέρ των συμφερόντων της Δύσης.
Στο Αφγανιστάν ο στρατός της Δύσης (μεταξύ των μονάδων του και Έλληνες στρατιώτες) τιμωρούν τους ναρκοέμπορους τρομοκράτες. Το μέτωπο είναι ευρύ, από την Τσετσενία, όπου οι τουρκογενείς μάχονται την παρουσία των Ινδοευρωπαίων στον αρχέγονο Καύκασο, έως την Κίνα, όπου οι Ουιγούροι μάχονται την Αυτοκρατορία του Ουρανού και την Ινδονησία, όπου οι μουσουλμάνοι επειδώκουν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους ένα από τα πολυπληθέστερα κράτη του κόσμου. Συνυπολογίστε την μελλοντική πληθυσμιακή άνοδο νέων ισλαμικών εθνών (Νιγηρία, Αίγυπτος) και θα δείτε τη μεγάλη εικόνα.

Πολιτισμός σημαίνει Δύση και μόνον Δύση, είναι αποκλειστικό δημιούργημα της Δύσης. Ο ισλαμικός βαρβαρισμός πρέπει να εξαλειφθεί και σε αυτόν τον πόλεμο όσοι πολεμούν το Ισλάμ είναι σύμμαχοι, προσωρινοί ή μόνιμοι.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ο Πολιτισμός θα νικήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: